takie pytanie - macie jakiś namiar /znacie jakiś mały browar w waszych okolicach ?
trzeba by mi kupić trochę browara na imprezę browarową na której taki właśnie browar by się nie wystawił indywidualnie.
Browar Namysłów pogrzebany. Kupił ich Żywiec.
Nie to żeby Namysłów był jakiś wybitny, ale warzył całkiem solidne piwo - można powiedzieć w stylu niemieckim.
Oczywiście nie to że Żywiec od razu pozamiata - na razie pewnie będzie walczył na rynku piw regio - z Ciechanem? I podgryzał manufakturowe. Ale dla mnie N. wypadło ze sfery potencjalnych zakupów l
Kurczę, lubiłem Namysłów kupowany w Piotrze i Pawle przed każdym grillem na działce Trzeba szybko wykupić zaległości magazynowe stojące jeszcze na półkach w sklepie
_________________ Życie to dziwka, czytasz za mało, a potem umierasz [Stary Ork]
Zaginiona to zamknięte środowisko, coś jak oddział zamknięty krążący wokół Czarnej Dziury Szaleństwa, najlepiej nie zwracać uwagi na sens bo on tu rzadko występuje [utrivv]
"Finezja perfidii rozumowania ściga się w nich z cyniczną sofistyką" [prof. Waltoś o działaniach PiS dot. wymiaru sprawiedliwości]
Piwa "zwykłe" to dwójka, trójka i czwórka - imho nie nadają się na dłuższą nasiadowke bo ciężkie, i mocne (7-10%). Przy tej pogodzie - zwłaszcza. Chyba że dla zawodowców. Wyczuwalny smak alkoholu.
Chyba że to dla dla smakosza porterów - pono ich bałtyckie.są niezłe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum